Monday, November 26, 2007

een sprookjeshuis



Het afgelopen weekend was Thanksgiving weekend. Donderdag begon voor iedereen in de US het lange weekend. Thanksgiving is een feestdag samen zijn met familie en het eten van Turkey. Bij ons is de Turkey dit jaar weer voorbij gevlogen maar gezellig was het wel. Het waren 4 zonnige dagen waarvan we lekker genoten hebben. We hebben gefietst op de trail hier beneden in het dorp, we zijn een borrel gaan halen bij Gwenda en Roel in het dorp. Vrijdag stonden we om 9 uur s'morgens in Seattle voor de jaarlijkse parade met als sloteind Santa Claus. Nu Santa officieel is aan gekomen staat alles in het kader van de kerst. De kerstboom in Down Town Seattle is ook officieel met lichtjes verlicht vrijdagavond. In Duvall zal dit aankomende vrijdagavond gebeuren. De rest van de vrijdag hebben we de winkels ontweken ivm de Black Friday. De winkels waren om 4 uur s'morgens al open voor alle stunt aanbiedingen. Zo ook voor ons maar wij deden niet mee. Waar we wel aan mee hebben gedaan was het aanbrengen van de kerst verlichting aan ons huis. Want alle Amerikanen worden onrustig in dit weekend. Iedereen komt naar buiten met zijn verlichting rond om het huis. Hoe meer hoe beter..... Dus ook deze familie wat wel is waar geen Amerikaanse familie is, is 2 dagen bezig geweest op het dak om de lichtjes aan tebrengen. Vorig jaar heeft Pablo nog geholpen om Milo tehelpen met de bovenste laag op het dak. Nu moest Milo er zelf aangeloven. Want zaterdag zat de onderste laag van het huis erop, maar zowel Bo als Nova vertelden bij terugkomst los van elkaar dat papa nog niet helemaal klaar was met de lichtjes. Maar alles is gelukt en ons huis is weer een sprookje.

2 comments:

Anonymous said...

Ik ben trots te zien dat het er weer net zo netjes bij hangt als vorig jaar. Geweldig resultaat weer! Zie je oefening baart kunst.
Lees je verhaal en beleef het eigenlijk weer even terug een jaar geleden dat ik met thanksgiving en begin kerst bij jullie was.
Macy's parade, Arrival Santa Claus in Duvall, Lichtjes wijk, Sneeuw, etc..leuk was het!
Pablo

Anila said...

Geweldig , het ziet er weer prachtig uit , let the good times roll!