Saturday, March 07, 2009

Feestje voor 7 1/2 jaar oude Nova







Als je dan in Aug jarig bent, is er natuurlijk niemand om je kinderfeestje mee te vieren. Ook geen kans om op school met de juf iets leuks te doen voor je verjaardag. Maar niets is impossible, dus heeft men op school de 1/2 birthday uitgevonden. Dus op exact de helft, in Nova's geval op 24 Feb, mocht ze haar verjaardag op school vieren en uitdelen. Toen dachten we ook, dat het wel een goed idee was om haar kinderfeestje ook te vieren, want dat was in de zomer ook niet gebeurd omdat niemand er dan is. Dus zo'n twee weken geleden hadden we de uitnodigingen de deur uitgedaan voor 5 kindjes met de vraag om even RVSP te geven, zodat we wisten wie er kwamen. Na 1 week, nog geen reactie, toen met nog een week te gaan, kwam de eerste bevesting, dat was 1. Maar de rest bleef op zich wachten. En Woensdag was er nog steeds maar een, dus toen maar een bel rondje door Jacq gedaan. Toen kregen we er een bij. Bij de rest antwoordapparaat ingesproken, want de mama's en papa's werken allemaal. Op donderdag hadden we er drie en later op de dag ook nr 4. Uiteindelijk op Vrijdag bevestigde ook nr 5, dus het feest kon beginnen. Van 13:00 - 15;00, leek ons lang genoeg en het werd een knutsel feest. Het aantal bleef uiteindelijk steken op 4, bleek dat een moeder het "vergeten' was. Maar Nova vond het allemaal best, ze heeft een top feest gehad, en papa en mama konden met een vrolijk gezicht iedereen om 15:00 weer naar huis sturen.



1 comment:

Anila said...

O, ik ken het probleem, zelf ben ik ook in de vakantietijd( in Su dan) jarig, dus mijn hele leven geen kinderfeestje of tracteren op school.
Kindlief is een augustuskind....
Maar ik heb toen bedacht de hele klas uit te nodigen voor haar vakantieparty....ze kregen de kaartjes mee in de laatste week.
Het heeft me altijd verbaasd dat minstens de helft van de klas er was...maar door de grote kinderschare in mijn vriendenkring toen...waren we vaak met stuk of 20 kinderen, soms meer.
Genoeg hulp erbij van de mamas die er zin in hadden en dan naar het park, zwemkleding en snoep mee...
Onvergetelijk!

Gefeliciteerd met de grote 7,5 dochter!!