Wednesday, July 28, 2010

Vakantie 2010 - East coast

















It's roadtrip time. De zomer is er weer en nadat al het werk gedaan is, de meiden van hun eerste weken vakantie gehad hebben en op verschillende zomerkampen geweest zijn, is het nu tijd voor de familie vakantie. Dit jaar doen we het een beetje anders en combineren we vakantie, met educatie, avontuur, en het aanhalen van familie banden. Zondag 1 Aug vertrekken we en Vrijdag 20 Aug komen we weer terug. Hier boven kun je onze trip een beetje volgen
  • Seattle - Washington DC: We starten in de hoofdstad met een diepe duik in de amerikaanse cultuur en alle belangrijke gebouwen en instituten zoals witte huis, congress, Smithsonian museum, etc, etc.
  • Washington DC - New York: Maar 3 uurtjes met de trein, duiken we vanuit het politieke hart van de US naar de Big Apple. Slapen in Manhattan en Empire State Building, Broadway shows, Time Square, Lady Liberty. Je moet het allemaal gezien hebben.
  • Ney York - Niagara Falls: De trouw locatie van de US. Veel mensen vieren hun trouwdag bij de falls en het is een van die unieke dingen die je gewoon een keer gezien moet hebben
  • Niagara - Toronto Canada: Op ongeveer 1,5 uur afstand van de watervallen, ligt Toronto. Een multi culturele stad, waar van alles te beleven valt. Zowel Lake Ontario, de CN Tower, en met de hulp van onze canadese vrienden zullen we geen moeite hebben om de leukste plekjes te vinden.
  • Toronto - London Canada: Nee, niet London in de UK, maar London in Ontario Canada. Dus waarom daarheen? Niets te beleven, saai en veel boerderijen etc. Welnu, dat komt omdat meer dan 50 jaar geleden een van Jacqueline's ooms (ome Cor) de stoute schoenen had aangetrokken en naar Canada getrokken is. We gaan bij hem en zijn 6 kinderen en klein-kinderen op bezoek. We zullen in de Bed& Breakfast van zijn dochter blijven slapen, en wellicht alle kinderen ontmoeten. Een grote Reunie van de familie Bloetjes.
  • London Canada - Detroit US: Laatste stop is eigenlijk niets meer dan een ritje naar het vliegveld en daarvandaan vertrekken we direct terug naar huis in Seattle.

En dat alles in bijna drie weken. Het lijkt een beetje op de film "Planes, Trains and Automobiles" maar dan positief. We'll keep you up to date.

1 comment:

Anonymous said...

mooie reis weer hoor met een hoop te zien dus lekker genieten,
Heel veel plezier
gr Ingrid