Tuesday, December 21, 2004

Verhuizen


Volgende week is het zover. De heren van het verhuisbedrijf Graebel zullen 28,29 en 30 Dec de spullen komen inpakken. Heb zelf nog geen enkel idee waarom ze drie dagen nodig hebben om onze spulletje in te pakken maar zij zijn de experts. Op de derde dag zullen ze alles wat ze ingepakt hebben in de container stoppen zodat het opgestuurd kan worden naar de US. Ook daarbij hebben we dan een enorm pak papier nodig dat we moeten invullen om de spullen door de douane te krijgen. Naast de container met spullen hebben we ook de mogelijk om 200kg via luchtvracht te laten komen en die doet er dan 2 weken over om op het adres aan te komen. De container duurt eerder 6-8 weken en er zijn ook gevallen bekend waarbij het 10 weken duurt.
Dus na eind Feb moeten we zeker over al onze spullen kunnen beschikken en ons nieuwe huis in Duvall echt thuis kunnen noemen.

1 comment:

anne said...

Zo, dat lijkt me inderdaad een hoop papier werkt om je spullen te verhuizen naar de andere kant van de wereld. En dan maar hopen dat alles goed aankomt. 10 weken lijkt wel erg lang! Hopelijk is alles wel goed gegaan.