Tuesday, July 11, 2006

Kikkershow en Paardenwedstrijd















Zaterdag waren wij uitgenodigd bij een vriendinnetje van Bo om tekomen bbq-en. Deze wonen even buiten Duvall midden in de natuur in de bossen. Er waren nog wat vrienden uitgenodigd, dus altijd leuk om weer andere mensen te ontmoeten. Onder het genot van natuurlijk de hamburgers en hotdogs die van de BBQ afkwamen, waren de kinderen aan het spelen. Bij de grote vijver waar kikkers in zitten van kikkervisjes tot enorm grote kikkers. Greta leerde de meiden hoe je kikkers moest pakken en vangen. Ze hadden dus ook de visjes en kleine kikkers tepakken weten tekrijgen. De grote kikkers konden de dans letterlijk ontspringen. Deze hoefde niet mee tedoen in de gegeven show door de dames. Want ja, waar meiden zijn worden shows gegeven met of zonder dieren. Zo ook de zondag werd besteed aan show en wedstrijd. In het dorp Monroe hier in de buurt waren er wedstrijden. Het paard waar Bo op leert paardrijden deed met wedstrijd rijden mee. Zie boven het middelste paard wat wit is. Deze werd bereden door de dochter van de eigenaar. Zowel Bo als Nova vonden het allemaal geweldig. Vooral de kinderen die erop zaten met hun glimmende western bloesjes aan. Ja de show zit er helemaal in! Dit vind Bo toch wel leuk, of ze ook niet aan een wedstrijd mee mag doen.... Maar de afsluiting was geweldig want "haar"paard Aredonis had de tweede prijs gewonnen. Nu maar goed oefenen om ook zo goed teworden als de berijdster van zondag!

3 comments:

Anonymous said...

Geweldig show element. Gaat best goed komen met die voorgenomen wedstrijden van je Bo...! Inderdaad goed oefenen. Vraag vast zo'n glimmend blousje voor je verjaardag...! (kan je volgend jaar dat paard vragen..haha)

Pablo

Anonymous said...

Weinig aan bovenstaand toe te voegen......en voor dat paard kunnen jullie best een stukje tuin inleveren ;-) ....lekker dichtbij huis je eigen paard verzorgen, berijden....en mamma in de buurt voor de limonade en suikerklontjes....haha..

Anonymous said...

o mijn naam vergeten....XXXW.... IK was zo enthousiast!!!