Thursday, August 24, 2006

Nova 5 jaar



Vanmorgen om half 8 opgestaan om Nova wakker tezingen voor haar verjaardag. En snel wakker werd ze. We hadden de uit Nederland opgestuurde kaarten verzameld om vandaag tegeven.Samen met andere kadootjes uit Nederland en nog een klein kadootje van ons was het een mooi aantal. Kaarten lezen, uitpakken noem maar op. Het grote kado van papa en mama was al een paar weken geleden in gebruik genomen, die mooie fiets waar ze de hele zomer al van geniet. Na de telefoontjes uit Nederland tehebben gehad, was het buiten speeltijd en vertelde ze iedereen die het maar wilde horen dat zij de "Birthday Girl" was. Vanmiddag kwam er nog een laatst verwacht pakje bij de post van Opa en Oma. Toch nog optijd. Vanavond bij Soccer training mocht ze tracteren, en werd ze aan het eind spontaan toegezongen door haar team. Daarna snel naar huis omkleden in de mooiste jurk en naar Ixtapa om te gaan uiteten. Zie hier boven de foto. Dit was tevens een mooie afsluiting van haar verjaardag. Volgende week zaterdag gaan we het echt vieren en komt er visite, wat voor Nova betekent, nog meer kadootjes. Namens Nova allemaal bedankt voor alle toegestuurde kaarten en kadootjes, dit maakte het toch weer een bijzondere verjaardag door de familie en vrienden uit Nederland.

1 comment:

Anonymous said...

wel wat laat, maar was nog op de camping en door alle omstandigheden ook vergeten...Nova nog gefelicteerd met je ....alweer.....5e verjaardag...ik moet soms goed kijken als er foto's op staan van 2 meisjes of ook jij dat bent...Bo zie ik wel , maar jij wordt ineens zo groot...dat ik mijn brilletje op moet zetten om het goed te zien!

Je hebt ook een leuk feest gehad gisteren zag ik! Ook van Danny en Petra alsnog gefeliciteerd, die staan hier nu......XXXPiet en Wilma