Wednesday, February 21, 2007

Fietsenrek















Eindelijk een fietsenrek.....het was lang wachten maar Nova haar ondertand is eruit! Sinds het vertrek van Opa en Oma zat hij al los. Samen met de tand die er naast zit. De afgelopen maanden wiebelde, rammelde die twee tanden daar onder. In Jan. bij de tandarts voor een check-up zei de tandarts ass. al ze deze tand nog 3 dagen gaf en dat hij eraf zou vallen. Doch dit waren echter geen 3 dagen maar zeker 6 weken. Alles moest met voorzichtigheid gebeuren, tanden poetsen, eten etc. Milo en ik hebben wel eens geprobeerd om hem eruit tehalen maar dat mocht niet baten. Nova liet het puntje bij paaltje niet toe. Iedere dag met tanden poetsen probeerde we ook nog het laatste zetje tegeven. Sorry Nova.... Maar hij bleef maar zitten. Ook hebben de dames het samen wel eens geprobeerd, want ja Bo de grote zus wil heel graag helpen om hem eruit tehalen. Maar dit mocht allemaal niet baten. Dan maar met een rammelende tand rond lopen en eten tot hij er letterlijk vanzelf uitvalt. Tot gistermiddag er een hele trotse dochter thuis kwam met een fietsenrek. Tand mee in een speciaal "tandendoosje" Hij was los gekomen met het eten van een appel met de lunch. En denk nou niet dat het door de appel komt, want er waren al vele appels aan vooraf gegaan hahaha.

1 comment:

Anonymous said...

Ook ik heb het hele ritueel mee mogen maken van een nichtje met een losse tand(wat kan er belangerijker zijn dan dat aan je oom te vertellen als je 'm na tijden weer ziet). Geweldig en trots laten zien om welke het gaat en elke dag vertellen hoe los ie wel niet zit.
Eindelijk deel ik dan ook in de vreugde te horen dat ie is gesneuveld en plaats mag maken voor een grote mensentand. Echt super Nova.
Dikke kus van mij,...Pablo