Monday, June 13, 2005

Afgestudeerd


We hadden vandaag een afstudeerfeestje. Nova was voor dit jaar klaar met de Pre-school en op een heuse diploma uitreiking heeft ze haar eerste diploma gekregen. Met zang en dans en op de klompen die ze gisteren van Opa en Oma heeft gekregen stond ze daar voor iedereen op te treden. Trots als een pauw waren papa en mama alles op foto en video aan het vastleggen. Goed zo meisje, de eerste is binnen, nu door naar de cum laude afstudeerscriptie op de Universiteit.

4 comments:

Anonymous said...

Bijna huiswerk, om alles door te lezen........maar ik ben weer "bij" na een korte vakantie en heb vol trots een fietsende Nova op mijn bureaublad geplaatst. Wat wordt ze GROOT, ze was natuurlijk al niet erg klein, maar ze schiet behoorlijk de lengte in als ik haar zo zie! GOED LEVEN dus daar ver weg!!!!!

Groetjes aan opa en oma, die weer lekker kunnen genieten, van kinderen en kleinkinderen.......pas op dat jullie niet plat worden geknuffeld.......hihihi.

XXX Wilma

Anonymous said...

Jahoor, laat haar d'r grote neef maar achteraan gaan :)

Anonymous said...

Jahoor, laat haar d'r grote neef maar achterna gaan :):)

Anonymous said...

Lieve Nova,gefeliciteerd met je eerste diploma! Die is binnen,nou volgt de rest ook wel!! Dikke kus van ons,Gerard en Sandra.