Wednesday, August 06, 2008

Kletter, klatter, klaater, lekker in het water






De zwemkleding en badlakens maken overuren. Gelukkig kan de wasmachine en de droger in het huis het redelijk bijbenen en hebben we 's morgens weer schone spullen mee. Zonder water was het hier niet echt uit te houden. De gemiddelde temperatuur is 90 graden (F) en dus zitten we rond de 28-29 grade (C) heerlijk rond het meer en koelen we af en warmen we weer op. Zo gaan de dagen voorbij. We hebben nog wat drijfmiddelen er bij aangeschaft zodat papa en mama ook nog kunnen genieten van het relaxte dobberen op de woelige baren. De meiden doen het prima en de zwemlessen plus het jaar op wedstrijdzwemmen in de ProClub doen nu wonderen en we laten ze met een gerust hart het water in gaan. Soms heb je van die momenten waarin je beseft hoe je ouders zich vroeger om allerlei dingen ongerust maakte, als hun zonen in het meer of de zee gingen zwemmen, en waarom we toch op een zwemclub moesten en elke zaterdagochtend om half negen 's ochtends met de bus naar het bad gingen. Dat was voor hun (ons) hart.

1 comment:

Anonymous said...

De wijsheid blijft maar komen met de jaren...
Maar wat had ik een hekel om in de winterkou op die touringbus te wachten, die ons bracht naar het zwembad. (overdekt buitenzwembad).
Meiden jullie mogen blij zijn om zwemles te krijgen in die mooie ProClub. Jullie vader en ik hebben het onder andere omstandigheden moeten leren.
Pablo