Friday, October 28, 2005

American Football in Duvall


Vanavond zijn wij als met zijn allen naar American Football geweest. Dit sport evenement was op het sport terrein van de Cedercrest High School in Duvall. Een thuis wedstrijd van de Red Wolves, het team van de High School. De wedstrijd opende met het Amerikaans volkslied. De High School marching band zat op de tribune voor de muzikale ondersteuning en de cheerleaders uiteraard ook van de High School stonden langs het veld voor vermaak. De wedstrijd werd goed bezocht, dit voornamelijk door de plaatselijke bevolking van Duvall. Deze bevolking was ook beter voorbereid op de wedstrijd dan wij, De Familie Schaap. Iedereen had wel kussentjes, dekens, paraplu etc. mee onder zijn arm bij aankomst. Wij alleen een paraplu. Het had geregend kort ervoor, dus de bankjes op de tribune waren nat. Milo had nog 2 plastic zakjes in zijn zak zodat de helft van het gezin droog zat. Waar het niet dat een aardige toeschouwer die achter ons zat, aanbood om zijn meegenomen deken tegebruiken. Hij zat immer toch nog droog op zijn eigen kussentje. De jeugd ziet het tevens als ontmoetingsplaats om tekijken naar vrienden. Tijdens de wedstrijd hebben we ons alle vier prima vermaakt, er was veel tezien, zowel op het veld als erom heen. En een Football wedstrijd zou geen Football wedstrijd zijn als je geen popcorn, pizza, koffie, cola of noem maar kon kopen. Zo ook hier. Dit was weer eens een echte Amerikaanse beleving op zich. En de moeite waard om met je dikke jas aan op de tribune tezitten. En met een ervaring rijker zullen we er beter voorbereid naar een volgende wedstrijd gaan.

1 comment:

Anonymous said...

Tis es wat anders dan naar de BIOS!!! En nog even wachten dan heeft Bo de leeftijd voor CHEERLEADER en kan ze de ploeg aanmoedigen......want CHEERLEADER IS HELEMAAL IN!!!

Dan kunnen pappa, mamma en Nova trots naar hun zo "Amerikaanse" dochter kijken en HAAR aanmoedigen, onder het genot van frisdrank, popcorn EN ....KUSSENS!!!

LEUK!!!!

XXXW