Monday, November 14, 2005

Het Sinterklaas Journaal

Inmiddels is het halverwege November. Dit is de tijd dat de Goedheiligman in Nederland aankomt. Wat doe je als je 2 kinderen heb, die deze man zeer goed kennen, en verhuisd bent naar Amerika? Laat deze Goedheiligman nou ook nog eens persoonlijk aan Bo beloofd hebben naar Amerika tekomen...... Dan moet je als ouder toch van goede huize komen, zou ik maar zeggen. Maar door de Oranje school waar Bo op zaterdag naar toe gaat, had ze vernomen, Sinterklaas is in Nederland aangekomen. Jawel en we kunnen dit zien op internet, het sinterklaas journaal ! Nou lang leven het internet, zullen we maar zeggen. Sinds zaterdag zijn onze meiden weer helemaal op de hoogte wat er gebeurd in Nederland met Sinterklaas. Ik zelf moest al ouder wel even slikken, want het is toch anders... De spanning is er wel, maar de sfeer in deze dagen kunnen we niet echt proeven, zullen we maar zeggen. Maar op zo een moment luister ik maar naar mijn echtgenoot, die dan zegt, de kinderen zijn er net zo tevreden mee en missen niets. Nee, ze missen ook niets. Want Sinterklaas maakt zijn belofte waar, hij komt, op 3 December aan met een boot in Bothell, USA. Bo weet zich nog goed teherinneren dat Sinterklaas beloofd had tekomen, toen wij hier op antwoorde dat, dat ook het geval was, had je die twee snuitjes van ons moeten zien. En wij als ouder, zullen creatief met onze antwoorden om moeten gaan tot Sinterklaas weer terug naar Spanje gaat.

4 comments:

Anila said...

Gelukkig hoeven ze het feest niet te missen en moeders heeft het vast ook heel druk met schoenen verzorgen;-)!Leuk he die zingende kindjes bij de schoen...
Het enige wat niet mee zal vallen is het nodige strooigoed ,maar las ik niet ergens dat paps....
Fijne Sinterklaastijd!

Anonymous said...

Over een sprookje gesproken...
Probeer deze illusie even vol te houden.. The toothfee is al ontmanteld. Sinterklaas moet nog even een tijdje mee...
Pappa, even oefenen van te voren..
voor de geloofwaardigheid.
Heb gezien dat jij je goed kan inleven in een ander persoon tijdens halloween...! Succes!

Pablo

Anonymous said...

De sfeer zal anders zijn, maar MAMMA Jacq kennende kan die zelf HEEL goed sfeer maken in HUIZE Schaap.....waar Sint en zijn Pieten GRAAG even naar toe gaan om op te warmen midden in de nacht!!

Ook het paard zal het vast aan niets ontbreken!! Dus de schoenen zullen ZEKER gevuld worden!!!! Met blije koppies van de meisjes de volgende morgen!!

XXXW

Anila said...

Heb je hier ook wat aan?
http://www.isidorusweb.nl/asp/default.asp?t=show&id=1645
Succes!