Wednesday, November 23, 2005

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in me schoentje...


Jawel, het was zover, in huize Schaap. Bo had vernomen dat er 2 pieten opuit gestuurd waren vanuit Nederland, naar Amerika. Dit werd bevestigd door Mark een ander nederlandse jongen uit ons dorp. Hij had zijn schoen al gezet en er was een piet langs geweest. Op de Oranjeschool was het zaterdag ook onderwerp van gesprek, het sinterklaasjournaal wordt door ieder kind bijgehouden en er had een piet op school geslapen. Dus in huize Schaap werd de schoen gezet.
Eerst een mooie tekening maken en een zelf geschreven brief door Bo. In het nederlands.... want ja sinterklaas spreekt tenslotte nederlands. En daarna zingen maar... uit volle borst. De volgende dag, Nova was om 6.15 u al wakker en was het niet vergeten. Wilde ook direct naar beneden, maar dit was wel erg vroeg. Maar nadat Bo ook wakker was geworden snel naar beneden, en jawel hoor de piet was geweest. Er is een piet in Amerika!

1 comment:

Anonymous said...

Een ECHTE ouderwetse KACHEL MET VLAMMETJES.........TUURLIJK dat Sint en Piet DAAR naar toe gaan, want DAAR is een schoorsteen....de CV is minder aantrekkelijk hoor, tis iedere X zoeken WAAR Piet naar binnen kan glippen!!!

En wat hadden Sint en Piet erin gedaan??!!

XXXW