Monday, April 04, 2005

neighbours, everybody need some neighbours

Zaterdag kregen wij een uitnodiging om zondagmiddag om 4 uur bij Steve en Kim tekomen voor de onthulling van hun nieuw aangekochte schilderij. Er waren tevens ook nog andere buren, dus dit werd ook tevens een kennismaken met wat buren die wij nog niet hadden ontmoet. Het schilderij dat werd onthuld, was geschilderd door een kunsternares www.mistymartin.com die bij ons aan de overkant van de straat woont. Misty genaamd, deze buurvrouw had ik al eerder ontmoet maar Milo nog niet. Ook was onze huiseigenaar met vrouw en kinderen er, Bob en Christine genaamd. En kinderen in overvloed inclusief die van ons. Er was genoeg drank voor iedereen en wat wat lekkers tehappen. Na een kleine introductie, de onthulling..... Het is een mooi schilderij en erg goed geschilderd. De bedoeling was dat het van 4-5 uur een gezellige bijeenkomst was maar het was erg gezellig en wij vertrokken pas om half 7 net als de anderen. Maar we hebben hier wel info opgedaan, dat het van de zomer erg gezellig kan worden. Dus dat beloofd nog wat.Het geeft ons in iedergeval een lekker gevoel dat we ook uitgenodigd waren. En na een gesprek met Misty, was ook zij wel benieuwd wat wij in ons huis hebben hangen (aan kunst) Herman Brood, Cremer, Anton Heyboer. Dus ik had vanmorgen Misty op de koffie. Het was de bedoeling dat ze papieren mee bracht over een expositie in NL van haar schilderijen (welke lokatie en stad het is) maar deze papieren had ze tegoed opgeruimd. Dus die komen deze week nog wel.

1 comment:

Anonymous said...

Zo....we zijn weer ( FF) terug in TOWN....en we zullen onze tweede klok gelijk zetten. We vroegen ons al af OF jullie OOK zomertijd krijgen....en DIE vraag is hierbij meteen beantwoord!

Het werd TE KOUD op de camping en er wordt natte sneeuw verwacht voor aankomend weekend....afgelopen weekend in de shirtjes ZONDER mouwen en nu kunnen de WANTEN weer "uit de motteballen"....ik hou mijn kledingkast maar in ZOMER- en WINTER kleding, dan is het makkelijk switchen.

Het klinkt allemaal erg leuk...jullie contact met de buren....zeker wat schilderijen betreft zijn ze bij jullie aan het goede adres! Zo valt er in ieder geval iets te bepraten wat jullie allemaal een leuk onderwerp vinden en hoef je niet moeizaam een gesprek "op gang" te krijgen.....DUS laat de zomer maar komen zowel HIER als DAAR....want dat het gezellig gaat worden (voor ons op de camping) staat wel vast!!

Liefs Piet en Wilma