Tuesday, April 12, 2005

Spring break

Spring break is gisteren begonnen, dit betekent voor ons (de dames) dat we een weekje vrij zijn.Voorjaarsvakantie, alhoewel laat het voorjaar maar weg wat het weer aangaat. Bo had vandaag haar eerste dag van de haar track and field camp. Er volgen nog 2 dagen. Dit betekent dat ze 1,5 uur per dag op het atlethiek gedeelte van de high school alle vormen van atlethiek gaat doen. Helaas zat het weer vandaag niet mee, en moest ze 2 regenbuien overwinnen en de temp. was ook niet echt prettig. Maar naar de zin heeft ze het wel gehad. Ze kon zich lekker uitleven, eerst een goede warming-up en daarna aan de slag. Estafette lopen, verspringen, sprinten, hordelopen en kogelstoten. Ze vond het allemaal erg leuk en in de zandbak springen nog het leukst. Voor mij en Nova was het even blauwbekken langs de kant, maar dat hadden we er wel voor over. Hopelijk is het morgen wat droger weer en gaan we er weer vol goede moed naar toe. Dit zijn toch wel één van die dingen waar de Amerikanen goed in zijn, het organiseren van allerlei sport aktiviteiten voor schoolgaande kinderen in de vakantie.

1 comment:

Anonymous said...

Een voorbereiding voor de OLYMPISCHE spelen als ze groter is?!

En een GOED alternatief om je vrije tijd NUTTIG te besteden....SPORTEN en IN de buitenlucht....dat is beter dan hier, waar de kids in hun vrije tijd achter de computer kruipen bij slecht weer!!

Toch weer een complimentje voor de Amerikanen!!! Wij leren "ze" op deze manier OOK wat beter kennen, en kunnen onze vooroordelen eens positiever bekijken om DAN nog eens te oordelen!!!

Veel plezier deze week met jouw dametjes en een HELE dikke kus van ONS....Piet en Wilma