Thursday, March 10, 2005

Huize Schaap is compleet


vNa een hele lange dag en met nog heel veel werk voor de boeg in de komende weken hebben we vandaag weer ene hoofdstuk van de verhuizing afgesloten. Even na 10:00 kwamen de heren, drie man sterk, met de vrachtwagen voor de deur en even na half 5 gingen ze weer weg. Alle spullen zijn aanwezig en we hebben weer kleren, speelgoed, onze andere computer, etc etc etc.
Helaas heeft niet alles de reis naar de US overleefd. Het dressior en de tuinkachel hebben schade opgelopen. Het dressoir is er het ergste aan toe, hij is total loss. De hele bodem ligt er onderuit en die kunnen we, nadat denk ik de verzekering is langsgeweest, bij grof vuil zetten. De tuinkachel heeft twee scheuren en die zouden wel een kunnen knappen als we hem voor het eerst aanzetten. We hadden vandaag ook 2 keer live de webcam aanstaan en een tijdje sessie open met Gerard (mijn zwager) om alles te zien en de andere was met Winni (collega) die ook naar de US komt met gezin en zo even een sneak preview kreeg van een en ander. We hebben wat foto's gemaakt dus je kunt zien wat voor puinhoop het nu bij ons is op http://groups.msn.com/schaapjesgousa/verhuizing.msnw?Page=1 en dat we daar de komende weken wel zoet mee zijn om dat weg te werken.

3 comments:

Anonymous said...

OH lieve help.....wat een zootje zo ff, maar ja et moet eerst erger voor het bewoonbaar is in JULLIE stijl.....De BEREVELLEN kunnen weg lees ik, WANT JULLIE HEBBEN WEER echte KLEDING??!!! Zal wennen zijn....hihihihi......maar wat zonde van jullie dressoir zeg, die was zo mooi....de tuinkachel is minder erg.....moeten jullie weer "op zoek" naar iets passends.....JAMMER!

Veel plezier met uitpakken, want OOK AL is het veel werk, jullie zullen er ZEKER plezier aan hebben.....je EIGEN SPULLEN....

HOME SWEET HOME!!!!!!!!!!!!

lIEFS....KNUFFELS....SUCCES EN STERKE MET UITPAKKEN/INRICHTEN...EN EH.....GEEN RUZIE MAKEN HOOR, "WAAR" "WAT" MOET KOMEN TE STAAN!!!!!!!!

Anonymous said...

Ehhh....vegeet WEER.... Piet en Wilma.... eronder te zetten, bedenk ik me ineens....maar DAT hebben jullie VAST WEL geraden?!

Anonymous said...

Zo te zien hebben jullie nog aardig wat werk voordat alles een plek heeft daar! Maarja je eigen spullen maken het toch ook je eigen huis!

Ik zie dat, de verhuizers ook lekker in kortebroek lopen daar!
Daar wordt ik nou wel jaloers van, het weer hier is nog niet echt lente.

Groeten, Pablo