Tuesday, March 08, 2005

Waarom zwanen en konijnen niet samen gaan


De trouwe lezers van deze blog weten dat we aan het begin van dit avontuur de nodige problemen hebben gehad met het meenemen van Flapje naar Duvall en dat de keuze uiteindelijk gevallen is op het zoeken van een nieuw huis voor hem. Nog steeds kan ik teleurgesteld terugkijken op de flexibiliteit van de KLM die een bepaalde regel ingesteld hebben zonder daar een bepaalde reden voor te hebben. Dat ze zelf zo stom geweest zijn een aantal jaren geleden een kist met knaagdieren door een hakselaar te halen moet een klein meisje boeten en kan ze haar konijn niet meenemen. Nu dachten we dat Bo vrede heeft met het nieuwe huis wat we voor Flapje gevonden hebben. Geheel "out of the blue" (aardige woordspeling mbt de KLM) kwam ze vanavond in dikke tranen naar beneden. Eerst dachten we dat ze haar vriendinnetje miste maar toen kwamen door de tranen heen toch de woorden dat ze Flapje miste en dat hij in Nederland woonde en dat ze er niet heen kon. Het meisje was even ontroostbaar en het hart van Jacqueline en mij was even gebroken om onze meid zo verdrietig te zien. We zullen er wel weer overheen komen maar die zwaan weet niet wat hij dit meisje aangedaan heeft en niemand kan het konijn vertellen wat hij fout heeft gedaan....... Heeft iemand toevallig het e-mail address van die zwaan?

1 comment:

Anonymous said...

Aaaaach......ik krijg er ook bijna tranen van en voel met haar mee.....ik (die zelf zo van dieren hou) begrijp heel goed wat er in haar "koppie" om kan gaan.

Nu alles "op zijn plek" komt, valt er plots een gemis wat NIET in de container zit...bij de spullen die zo dierbaar zijn voor jullie en dat is voor haar momenteel.....FLAPJE....??!!!

Waarschijnlijk doordat ze haar eigen spullen weer heeft/krijgt....zal de herinnering aan Flapje naar boven komen....hij stond tenslotte OOK even tussen de "meeneem" spulletjes....en nog een paar dagen bij mij...... best wat verwarrend voor een kleine meid, die uitkeek naar AL het nieuwe en nu even "iets" mist van het ouwe!!

Wat een gevoelloze organisatie eigenlijk....de KLM, er had toch "iets" moeten zijn om Flapje mee te kunnen nemen...zo'n beestje zet gerust niet een HEEL vliegtuig van KLM "op zijn kop".....maar KLM WEL het nieuwe leven van een klein meisje!!!!!!

Kop op Bo....HELE DIKKE KNUFFEL van Piet en Wilma