Sunday, March 06, 2005

Weer 12 jaar......


Zo'n 25 jaar geleden was spelen toch wel anders. Cowboytje spelen in de "heuvels" (wat later de ringweg A10 zou worden) met zelf gemaakt pistolen van hout of blaaspijpjes van elektra-pijp.
Toen hadden we wel skateboards en nu hebben we skatesteps. Toen woonde ik alleen in een vlak land, dus alles wat je op je skateboard deed moest je zelf voortbewegen, nu woon ik op een kleine heuvel en dus kunnen de meiden van boven de heuvel af rijden op hun stepjes en netjes voor het einde van de straat weer stoppen. Dat kan natuurlijk altijd op de stoep, maar op de asfalt rijbaan is natuurlijk veel leuker, en dat mag als papa erbij is. Vind papa ook leuk, dat mag hij zelf ook eens naar beneden en zich 12 jaar voelen. Kinderen maken je weer kind ... en dat is eigenlijk helemaal top.

2 comments:

Anonymous said...

dat gevoelhad ik nou ook afgelopen weekend. Sleetje rijden van de heuvels.In eerste instantie bedoeld voor de kleintjes maar die stonden te blauwbekken van de kou onderaan de heuvel. De grote Hadden het vreselijk naar hun zin. Ook weer even terug in de tijd. Sneeuw maakt het kind in je los.
Pablo

Anonymous said...

Dat is nou het leuke van kinderen.....je kan LEKKER overal meedoen zonder dat iemand je "raar" aankijkt....En IK wacht daarom met "smart" op kleinkinderen....maar MOET geduld hebben!!!! VEEL GEDULD!!!!!

XXX Wilma